CHACO & MEXICAANSE TAKEAWAY

CHACO & MEXICAANSE TAKEAWAY Een stukje Argentinië in Bussum, De lekkerste Spare-ribs uit het gooi!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1072 beoordelingen
20 jan 2021 om 22:48 Eten is echt heerlijk vers, bezorging was top
19 jan 2021 om 7:43 aangename verrassing! dit was mijn eerste bestelling hier.: Vegetarische burrito: snellere bezorging dan verwacht ( 25 min ipv 40 min ) en heerlijk. Dus doen, bestellen!
17 jan 2021 om 20:13 Over het algemeen wel aardig gegeten, maar de gefrituurde uienringen waren slap en de burrito met gehakt erg zout.
15 jan 2021 om 10:43 Delivery was 120 mins... but I can’t select that. When it did finally turn up, the food was crap. Not good value for money at all, super thin steaks, no salad dressing, ribs were very poor and hardly any sauce plus a boring sausage. Extremely disappointed
8 jan 2021 om 20:49 Lekkere spareribs! Bezorger was iets vergeten, na een belletje stond hij binnen 2 minuten op de stoep! Wat fijn!
2 jan 2021 om 22:07 Fantastic spareribes (best in town, by a mile), but delivery was a full hour too early.
19 dec 2020 om 8:14 Lekkere nachos, goeie smaak. Helaas zaten er olijven in de mini salade, we hadden gehoopt dat dit pepertjes waren want iets meer pit had wel gemogen. Verder echt heerlijk.
16 dec 2020 om 23:36 Ik begrijp de goede beoordelingen hier niet. De gerechten waren smaakloos en lauw. Authentieke Mexicaanse smaak krijg je hier niet. Ik ga hier zeker niet meer bestellen, helaas.
7 dec 2020 om 21:30 Heel lekker eten. Super mals vlees. Bezorging duurde wel lang helaas.
27 nov 2020 om 8:06 Erg lekkere burrito met gehakt
22 nov 2020 om 13:00 Goed eten, lekker en korte bezorgtijden. Super!
20 nov 2020 om 22:00 FANTASTICHE GEGETEN EN PRECIES OP TIJD HET ETEN GEBRACHT. PLUS EEN KLEINE SALADE ERBIJ. SUPER.