CHACO

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1258 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chaco. Meer weten? Ontdek meer

24 mrt 2024 om 20:08 Fantastisch gegeten. 400 gram ossehaas.
20 mrt 2024 om 19:35 Geweldige spare ribs
7 mrt 2024 om 7:46 Het eten was erg goed verzorgd en echt heel lekker . Je krijgt echt waar voor je geld. Voor herhaling vatbaar.
16 feb 2024 om 20:42 Ik dacht dat de kip top was maar de spareribs zijn minstens zo lekker. Aanrader!
9 feb 2024 om 21:19 Gerechten waren perfect, de Beef Lomo heb ik zelden zo lekker gegeten. Snelle bezorging, alles warm, kortom uitstekend
2 feb 2024 om 16:22 Chaco is zo’n restaurant soms denk je ik probeer het weer is.Kwaliteit is vaak matig maar deze keer was het goed garnalen heerlijk hèb ze ook wel is korrelig gehad vlees mag voor een Argentijn wat beter.Vooral de lamsrack wat een gezaagd plakje is
27 jan 2024 om 19:43 Erg lekkere Spare ribs en op tijd bezorgd, een aanrader
15 jan 2024 om 14:55 top!
15 jan 2024 om 13:17 De gerechten waren heerlijk, de friet ook. warm en op tijd geleverd.
6 jan 2024 om 2:29 Alleen erg weinig knoflook saus
30 dec 2023 om 21:53 Eten was weer heerlijk en heerlijk snel bezorgd gewoon top
24 dec 2023 om 20:52 Was weer super